maanantai 12. syyskuuta 2011

Tonnikalasta ruokaa

Tarvitset:

-tomaattimurskaa
-tonnikalachili säilykerasian
-perunaa
-raejuustoa
-valkosipulia
-tomaattia

Tyhjesin tomaattimurskan ja tonnikalachili mössön paistinpannulle ja pilkoin pari valkosipulinkynttä pieniksi palasiksi ja lisäsin joukkoon. Voi maustaa oman maun mukaan. Keitin perunaa sitten tän kastikkeen seuraksi.

 Tän ruuan tein oikeastaan siksi, että halusin säästää ja käyttää niitä mitä kotona on, ja kotona oli tosi nihkeästi aineita. Keksin tän sekotuksen sitten ja vaikka se näyttää ehkä kamalalta niin se oli kyllä hyvää.

Sitten söin mukana raejuustoa, tomaattia ja fetajuustoa, syön fetajuustoa melkein minkä tahansa ruuan seurana, se on niin hyvää. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Feta on kyllä taivaallisen hyvää, mut todella epäterveellistä! Himoitsen sitä mut yritän syödä suht harvoin 8D

Katja kirjoitti...

Anonyymi: Totta, miksi sen pitää olla niin epäterveellistä! Eih. :(